Παναγιώτης Καλογερόπουλος

Σκηνοθέτης-Δημιουργός του Κόσμου του Improv

Υπήρξε μαθητής σε κάποιες από τις μεγαλύτερες μορφές του improv παγκοσμίως όπως οι Keith
Johnstone, Shawn Kinley, Flavien Repper, Heather Urquhart. Έχει υπάρξει βασικός εκπαιδευτής στην πρώτη σχολή improv comedy στην Ελλάδα (Improvibe) ενώ έχει πραγματοποιήσει και ανεξάρτητα δεκάδες
κύκλους εργαστηρίων και σεμιναρίων.
Έχει σκηνοθετήσει και οργανώσει δεκάδες παραστάσεις θεατρικού αυτοσχεδιασμού με πρώτη του επαγγελματική δουλειά το 2013 στο White Rabbit. Από τότε παραστάσεις του έχουν εμφανιστεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το θέατρο ΠΚ, το θέατρο Φάουστ, το θέατρο Άβατον, το θέατρο Φούρνος κ.α.
Είναι από τους πρώτους που έχει παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό αυτοσχεδιαστικό μιούζικαλ με την
ομάδα «Improvatores» ενώ τελευταίες του δουλειές πάνω στο improv comedy ήταν με τις παραστάσεις
«Κακό Ραπ» και «Σοβαρά Τώρα».
Παράλληλα πραγματοποιεί παραστάσεις σωματικού θεάτρου και θεατρικού κλόουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τίνα Παπακωνσταντίνου

Ηθοποιός

Αποφοίτησε από την Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Δήμου Αγίας Βαρβάρας «Ιάκωβος Καμπανέλλης» το 2018. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Αυτοσχεδιασμού (Improv Comedy) στην σχολή «Improvibe», Θεάτρου της Έρευνας σε Ελλάδα και Βερολίνο με τον Φ. Κατέχο και Αρχαίου Δράματος με την Σ. Σπυράτου. Έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις σε Αθήνα και Βερολίνο, δειγματικά «Βραδιές Αυτοσχεδιασμού» (2015), «Land without man» (2017), «Η εξίσωση του Boltzmann» της Τ. Κίρχοφ (2018), «Πανούκλα» του A. Camus (2019), «Οιδίπους Τύραννος» του Σοφοκλή (2019). Την χαρακτηρίζει το ανήσυχό της πνεύμα και η αγάπη για την μάθηση εξού και αυτή την στιγμή σπουδάζει στο τμήμα «Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Γιάννης Μπακογέωργος

Ηθοποιός

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε performance for live and recorded media στο πανεπιστήμιο του Bath και έχει λάβει MFA στην υποκριτική από την σχολή της Stella Adler στην Νέα Υόρκη. Έχει δουλέψει στο ραδιόφωνο σαν δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής Αθήνα α λα καρτ στον Αθήνα 984. Έχει παίξει στο θέατρο στην Αθήνα, το Λονδίνο, το φεστιβάλ Εδιμβούργου και την Νέα Υόρκη. Είναι η φωνή της εθνικής ομάδας καλαθοσφαίρισης και του αρέσει ο καλός καφές σκέτος. Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Νόμοι της έλξης (2018), Κοινή Πατρίς (2018), Ροδάκινο Κομπόστα (2019), Σπουργίτι στη στέγη (2019), Ο χαμένος (2019), Ο Φιάκας (2018).